Top latest Five کله پاچه و آنفولانزا Urban news
Top latest Five کله پاچه و آنفولانزا Urban news
Blog Article
سرماخوردگی و آنفلوآنزا ممکن است در ابتدا شبیه به هم به نظر برسند. آنها بیماری تنفسی هستند و میتوانند علائم مشابهی ایجاد کنند.
بیماری آنفولانزا یک بیماری تنفسی ویروسی است که بخش فوقانی دستگاه تنفسی را درگیر میکند. علائم آنفولانزا در شروع به سرماخوردگی شباهت دارد؛ اما باید بدانید که این دو بیماری تفاوتهای مهمی با هم دارند. مهمترین تفاوت، در شدت این دو بیماری است.
وی در پاسخ به اینکه آیا تزریق واکسن آنفلوآنزا عارضه دارد یا خیر، گفت: واکسن آنفلوآنزا معمولا عوارضی در پی ندارد. اگرچه واکنش خفیف گذرا در محل تزریق در یک درصد افراد گزارش شده است.
یه راه حلی یه قرصی مسکنی بگین تا بگیرم حداقل ده دقیقه بخوابم
استراحت و مصرف مایعات را فراموش نکنید و درصورتیکه علائمی مانند تبولرز، تنگینفس و اسهال و استفراغ دارید حتماً با پزشک صحبت کنید. در سامانه دکترساینا میتوانید بدون اتلاف وقت و بدون نیاز به مراجعه حضوری، مشاوره آنلاین پزشکی دریافت کنید.
برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایعترین سویههای ویروس استفاده میکنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویهها آنتیبادی ترشح میکند تا از شما در برابر ویروس محافظت کنند.
شروع علائم آنفولانزا معمولاً ناگهانی است و در عرض ۳-۶ ساعت خود را نمایان میکنند. علائم آنفولانزا شامل موارد زیر است:
برای بهبود علائم گلودرد و سرفه ناشی از آنفولانزا، میتوانید سوزش گلو را با غرغره آب نمک گرم تسکین دهید. آب نمک به حلشدن مخاط انباشته شده در بینی و گلو کمک میکند و احساس احتقان را کاهش میدهد. شستن بینی با آنفولانزا جدید بهمن ۱۴۰۲ آب نمک و غرغره با آب نمک برای رفع گرفتگی بینی و گلو که ممکن است در زمان آنفولانزا ایجاد شود بسیار مفید است.
هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.
واکسن آنفولانزا مانند اغلب واکسن ها عوارض خفیفی مانند احساس درد در محل تزریق یا تب پایین را دارد که معمولا یک تا دو روز زمان میبرد.
اگر علائم بدتر شدند، با پزشک تماس بگیرید تا در صورت لزوم برای شما داروی ضد ویروس تجویز کند.
عوارض واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان: عوارض جانبی و علائم استفاده از نوع اول واکسن آنفولانزا بسیار به بیماری سرما خوردگی شبیه میباشد.
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس انجام میگردد.
آنفولانزا توسط ویروس آنفولانزا ایجاد میشود و سرماخوردگی اغلب توسط راینوویروسها، پاراآنفولانزا یا کرونا ویروسها.